Een Einstein in uw bedrijf?

Herman Stomphorst/ juli 1, 2021/ Taalstage/Werk

Een Einstein in uw bedrijf? Wat is dat nu voor vraag? Een Einstein in mijn bedrijf? Einstein wordt algemeen gezien als één van de belangrijkste natuurkundigen. Hij wordt nog steeds gezien als de grondlegger van de moderne natuurkunde. Opvallend is, dat hij, net als onze statushouders, vluchteling geweest is. Deze Nobelprijs-winnende wetenschapper vluchtte in 1933 uit Duitsland, toen Hitler met zijn partij aan de macht kwam. Eenmaal aangekomen in de Verenigde Staten sprak hij de bekende woorden: ‘I shall live in a land where political freedom, tolerance, and equality of all citizens reign.’

Ook ‘onze’ statushouders leven in een land van vrijheid en tolerantie. Dat is waar ze voor gevlucht zijn, weg van geweld en onderdrukking, op weg naar vrijheid. Voor velen een letterlijk levensgevaarlijke reis. Een reis die getuigt van durf, initiatief en doorzettingsvermogen. Dat zijn toch eigenschappen die u graag ziet bij uw medewerkers?!

Misschien ziet u dat helemaal niet zitten, een statushouder in uw organisatie? Natuurlijk begrijpen wij, dat zij nog veel zullen moeten leren in uw organisatie. Daar begeleiden wij u en de statushouder graag in. Maar we dagen u uit ons uit te nodigen met deze uitspraak van Albert Einstein: “Eine wirklich gute idee erkennt man daran, dass ihre verwirklichung von vorne herein ausgeschlossen erscheint”.

Graag nodigen wij u daarom, als werkgever, uit om eens met ons in gesprek te gaan. Wellicht hebben wij een Einstein die bijdraagt aan de innovatie in uw bedrijf of organisatie! Bovendien maakt u, na plaatsing van een statushouder, dit jaar kans op de Hartstikke Sociaal Bokaal!

U zich alvast inleven op de volgende pagina’s op onze website, of meteen een afspraak met ons plannen via het formulier daaronder.

Vul onderstaand formulier in voor een kennismakingsgesprek (en wij nemen Syrisch gebak voor u mee):    Deel dit Bericht