U bent werkgever? Dan bent u regelmatig op zoek naar personeel. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn nl. matchmakers voor werkgevers en statushouders. De kruiwagen die Nederlanders vaak al hebben, maar statushouders (nog) niet.

Ja, wij kennen de vooroordelen. Te laat komen, de taal nog niet spreken. Wij bespreken dat met de statushouder voor wij hem of haar aan u voorstellen. Wij hebben dan al gekeken naar werkervaring, competenties, vaardigheden, beschikbaarheid, interesse en toekomstplannen. Wij hebben motivatie en taalvaardigheid beoordeeld. Op basis van deze intake kijken we of de statushouder bij u zou passen.

Dan kan het zijn dat de statushouder nog dingen moet leren voordat hij bij u in dienst kan. Samen zoeken we daarin naar de juiste oplossing. Het kan zijn dat we starten met een

taalstage

of met een

werkervaringsplaats

Beiden zijn mogelijkheden voor u als werkgever om gratis en zonder verplichtingen kennis te maken met uw nieuwe werknemer! Voorwaarde is dat de statushouder veel Nederlands kan spreken met collega’s en de arbeidsethos in Nederland leert kennen. Uiteraard hopen we dat er na afloop van deze proefperiode een positieve match is en de statushouder bij u in dienst kan komen! Klik gelijk door naar onze kandidatenpagina.

Veelgestelde vragen

Wellicht is het allemaal nieuw voor u, en heeft u vragen. Wij kregen die al eerdere en verzamelden ze op onze FAQ Pagina en klik vervolgens op Werkgever.

Meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws