Jobcoach Wilbert van Straaten op pad met werkzoekenden

Helma Graveland/ mei 31, 2024/ Algemeen, Jobcoaching, Mannengroep, Taalstage/Werk

Wil je werk, maar weet je niet waar je goed in bent? Wil je weten wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn én een leuke baan vinden? Dan ben je bij Wilbert aan het goede adres. Want op donderdag 30 mei begeleidde hij 5 statushouders uit de Krimpenerwaard naar de : ontdek je Talentdag in het Huis van de Stad in Gouda.

Deze dag was speciaal voor inwoners die hulp nodig hebben bij het vinden van een baan en de Nederlandse taal nog niet volledig beheersen. Een VR-experience, verrassende gesprekken met ervaringsdeskundigen en een beroepsinteressetest: er waren volop inspirerende activiteiten. Daarnaast waren er diverse werkgevers aanwezig die graag met jou kennismaken en op zoek zijn naar personeel.

Er zijn verschillende goede gesprekken gevoerd met de aanwezige werkgevers. Een aantal mannen maakt een goede kans om op korte termijn al aan hun eerste baan te beginnen.

Deze banenmarkt werd georganiseerd door Het Werkgever Servicepunt Midden-Holland. https://wspmiddenholland.nl/bedrijven/onze-projecten/ontdek-je-talent-dagen/

Deel dit Bericht