Internationale vrouwen in de Krimpenerwaard

Helma Graveland/ maart 10, 2021/ Algemeen, Bergambacht, Gouderak, Haastrecht en Stolwijk, Internationale Vrouwendag, Lekkerkerk, Schoonhoven, Vrouwengroep

Via een Zoom meeting hebben we vandaag Internationale Vrouwendag Krimpenerwaard gevierd. Vooraf werd bij de deelnemers thuis een tasje bezorgd met alle benodigdheden voor deze ochtend. De inhoud van het tasje bestond o.a. uit de uitnodiging met schema, een stroopwafel, thee, chocolade eitjes, complimentenkaart, handcrème, workshop spullen, tegoedbon en nog een verrassing.

Na een korte introductie en welkom was het woord voor Yara Barazy. “Na aankomst in Nederland heb ik me geconcentreerd op de toekomst, ik heb niet meer gedacht aan alles wat ik was kwijtgeraakt” Ik heb nagedacht over de toekomst en wat ik wil bereiken in Nederland en hoe ik dat ga doen.”

Na deze peptalk was het woord aan wethouder Lavinja Sleeuwenhoek. “Het is belangrijk dat vrouwen elkaar helpen en ondersteunen. Ook is het belangrijk dat er verbinding tot stand gebracht wordt. En die verbinding daar werken we als Gemeente samen met Krimpenerwaard Intercultureel hard aan”

Bekijk hieronder de modeshow van deze prachtige vrouwen:

Deel dit Bericht