Muhammad aan de slag bij Yassine

Herman Stomphorst/ juni 7, 2021/ Taalstage/Werk

Muhammad heeft zijn nieuwe beroep gevonden! Muhammad is aan de slag bij Yassine de kapper!

Muhammad is gevlucht uit Syrië. In Nederland is hij nu bijna klaar met zijn inburgering en ligt de wereld voor hem open. Welk beroep moest hij kiezen? Hij had ervaring opgedaan in een kledingatelier in Turkije maar wist niet zeker of hij dit beroep wilde gaan uitvoeren. Via Krimpenerwaard Intercultureel liep hij dit jaar ook stage bij een zeil- en tentmaker maar dit was toch niet wat hij wilde. Misschien dat kapper iets voor hem was?

Muhammad Ali is toen langsgegaan bij Yassine de Kapper in Schoonhoven, dat is een kapperszaak voor heren, dames en kinderen aan de Havenstraat 33 in Schoonhoven. Begin april kon hij een dag per week komen kijken, meehelpen en proberen of kapper zijn bij hem paste. Inmiddels weet Muhammad Ali het zeker, hij wil kapper worden! Muhammad is al aan de slag bij Yassine! En knippen kan hij, hij heeft mij prima geknipt. Volgens Yassine, zijn leermeester heeft hij talent. Nu moet hij wel verder gaan leren, dat wil hij gaan doen op het Albeda College in Rotterdam. Voor zijn opleiding is hij op zoek naar modellen om het vak te leren. Wilt u Mohammad helpen? Meldt u dan aan als model bij Wilbert van Straaten, 06-30235168.

Wij, als KIC, zijn blij dat we weer een statushouder op weg hebben kunnen helpen naar betaald werk! Yassine bedankt voor deze kans voor Muhammad! En Muhammad, wij wensen jou natuurlijk heel veel succes!

We zijn nog op zoek naar veel meer werkgevers. Kijk op onze kandidatenpagina of op onze informatiepagina voor werkgevers! U mag ook direct contact opnemen met Wilbert van Straaten, 06-30235168!

Mohammad aan de slag bij Yassine de kapper
Yassine de kapper biedt Muhammad een prachtkans!
Share this Post