Om door een ringetje te halen

Herman Stomphorst/ december 31, 2019/ Algemeen

Om door een ringetje te halen. Een uitdrukking die veel gebruikt wordt om iemand te complimenteren die er keurig uitziet. Vandaag wil ik dat ook doen. Niet vanwege kleding, of een prachtige verzorging. Vandaag wil ik iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan Krimpenerwaard Intercultureel door een ringetje halen.

Want wat is er in 2019 ontzettend veel gebeurd! In de ontmoetingsgroepen voor vrouwen en mannen. Bij het zwemmen. Ruim 20 mensen hebben een taalstage of een baan gevonden via Krimpenerwaard Intercultureel. En vele anderen zijn hard onderweg om een baan te vinden. Maar ook alle andere hoogtepunten als het zomerkamp, de Samenloop voor Hoop, Wereldvluchtelingendag en de Harstikke Sociaal Bokaal. Alle activiteiten zijn om door een ringetje te halen.

Aan het eind van dit jaar wil ik Helma, Wilbert en alle vrijwilligers bedanken voor de inzet voor ‘onze’ statushouders. Ook alle samenwerkende partijen als de gemeente, vluchtelingenwerk, welzijnsorganisaties en Bibliotheek willen wij danken voor de samenwerking met hetzelfde doel: Het welzijn van de statushouder in de Krimpenerwaard. En last but not least, onze statushouders, wat hebben jullie in 2019 weer een mooie stappen gezet. Wat jullie allen met elkaar gedaan hebben is om door een ringetje te halen!

Het is prachtig om hier met elkaar van te genieten. Dankbaar kunnen we dan ook het jaar afsluiten. Extra groot is de verrassing als dit ook bij anderen opvalt. Vandaag kregen wij van ChristenUnie Krimpenerwaard de KrimpenerwaardeRING. De ring is gemaakt van Tagus (noot van een palmboom), wat ook wel bekend staat als plantaardig ivoor. Een prachtig blijk van waardering voor de inzet van onze stichting en alle betrokkenen voor de statushouders. ChristenUnie, bedankt!

Namens het bestuur wens ik jullie allen een goede jaarwisseling toe en een nieuw jaar vol vrede!

 

Ontvangst van de KrimpenerwaardeRING
Share this Post