Uitleg Corona maatregelen en installeren van Zoom op mobiel

Helma Graveland/ oktober 14, 2020/ Algemeen, Bergambacht, Haastrecht en Stolwijk, Lekkerkerk, Vrouwengroep

Tijdens de ontmoetingsgroepen voor vrouwen hebben we aan de hand van de informatie van de rijksoverheid/coronavirus de nieuwe maatregelen doorgesproken. Wat mag er wel en wat mag er niet. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/13/gedeeltelijke-lockdown-om-besmettingen-terug-te-dringen

Mag ik nog sporten? Mag mijn dochter met haar gezin op visite komen? Wat betekent het woord “uitgezonderd”? Wat is een publieke binnenruimte? Wanneer moet het mondkapje op? Iemand heeft Corona, maar hij gaat toch naar zijn werk, wat moet ik doen, waar kan ik dat melden? Hoe moet ik een test aanvragen ? Is dat gratis? Welke website? Hoe….. etc etc.

Daarna werden alle telefoons tevoorschijn gehaald en installeerden we de Zoom App. Want als er een complete lockdown komt gaan we de ontmoetingsgroepen via Zoom organiseren. Na 30 minuten had iedereen Zoom op zijn mobiel en gaan we de link met de uitnodiging via Whatsapp versturen. Na 2 uur gingen we zeer tevreden naar huis. Iedereen snapte de nieuwe maatregelen en startklaar voor online Zoom met KIC.

Deel dit Bericht