Update Sociaal Bokaal

Herman Stomphorst/ april 10, 2021/ Algemeen, Taalstage/Werk

Lancering

Vandaag een update van de eerste maand Sociaal Bokaal. In februari lanceerden wij samen met Gemeente Krimpenerwaard en Waardzaam de Hartstikke Sociaal Bokaal. Een bokaal voor werkgevers die hun sociale hart laten zien. In 2021 richten we op statushouders. Wij willen hen graag laten participeren in onze samenleving en zoeken daarom werkgevers die een Taalstage, Werkervaringsplaats of een baan kunnen bieden aan deze prachtige mensen. In het filmpje hieronder ziet u de lancering opgenomen door RTV Krimpenerwaard. We waren daar te gast bij Internetbureau Antum in Ouderkerk ad IJssel.

Update Sociaal Bokaal

Graag geven wij u een update van de eerste maand. Diverse ondernemers hebben al contact met ons gezocht, en de eerste statushouders hebben een plek gevonden. Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op! Op deze pagina vindt u de werkgevers die op dit moment al meedingen naar de Sociaal Bokaal, en deze lijst gaat nog verder aangevuld worden! We zijn al met werkgevers in gesprek die nu nog niet in het overzicht staan.

Meer informatie over de Sociaal Bokaal

Bent u werkgever? Of weet u een vacature waar één van onze statushouders kan participeren? Dan kunt u meer informatie vinden op onderstaande pagina’s. U kunt natuurlijk ook gelijk het formulier onderaan dit bericht invullen, dan nemen wij contact met u op!

Als u als werkgever een statushouder kunt plaatsen maakt u kans op de Sociaal Bokaal!

Wilt u weten welke statushouders staan te trappelen om aan de slag te gaan? Kijk dan op onze kandidaten pagina.

Vul dit formulier in als u meer informatie wilt over uw kansen:    Share this Post