KIC coördineert vrijwilligers voor Oekraïense vluchtelingen

Herman Stomphorst/ april 4, 2022/ Algemeen, Oekraïne

Het is ons een genoegen u te laten weten dat wij het vrijwilligerswerk in De Meent mogen coördineren en roosteren. Vorige week kwamen bijna 100 Oekraïense vluchtelingen naar noodopvanglocatie De Meent. Afgelopen vrijdag kregen wij van gemeente Krimpenerwaard de mogelijkheid om de komende periode te ondersteunen met het werven, coördineren en roosteren van Vrijwilligers. Wij zijn trots dat wij dit mogen doen, en dankbaar dat wij ook op deze manier iets kunnen betekenen voor de Oekraïense vluchtelingen in onze gemeente.

Daarnaast zullen wij binnenkort ook starten met het op elkaar afstemmen van de vele activiteiten die voor Oekraïense vluchtelingen georganiseerd worden. Binnenkort verschijnen al deze activiteiten ook op onze website: Oekraïne.

De afgelopen dagen hebben we ons ingespannen om het eerste rooster van ruim 100 vrijwilligers in te plannen. Vanavond zijn deze aan alle vrijwilligers verzonden. De komende dagen zullen we hier nog heel druk mee zijn. Schroom niet als u vragen of suggesties heeft om ons te bellen op nummer 0182 – 23 55 77, of te mailen naar oekraine@kicnetwerk.nl.

Heeft u zich nog niet opgegeven als vrijwilliger? Mail ons direct!

Binnenkort volgt meer informatie, houdt dus onze website en socials in de gaten!

Share this Post